10 manfaat bekam seri wajah !!!

Ramai orang mengetahui bekam adalah mengeluarkan darah kotor daripada badan seseorang dengan menggunakan alatan-alatan khusus seperti bekas plastik,kaca,tanduk dan sebagainya. Bukan sahaja pada bahagian badan dan kepala, muka juga boleh dilakukan rawatan bekam bagi sesiapa yang mempunyai masalah resdung, jerawat,kulit kusam dan rabun. 

 

Berikut antara pelbagai manfaat bekam muka / seri wajah :

1) Melegakan pening kepala dan migrain

2) Menghilangkan jerawat

3) Melicinkan kulit wajah

4) Mengawal masalah kulit berminyak

5) Membantu melegakan kegatalan pada kulit wajah

6) Melegakan masalah resdung

7) Memberi kesegaran pada kulit wajah

8) Mengurangkan tekanan (stress)

9) Menambah seri (awet muda)

10) Mengurangkan cela dan parut jerawat

 

Insya Allah ramai yang dah memcuba rawatan bekam seri wajah dan ternyata keberkesanannya. Bagi seseiapa yang mempunyai masalah muka yang serius anda bolehlah mencuba rawatan bekam muka sebulan sekali untuk menampakkan keberkesanannya dengan cepat.

Untuk rawatan bekam muka di Spa Bekam Ar Rayyan kami menawarkan pakej bekam seri wajah 8 "cups" yang berharga RM65 sahaja. Pakej seri wajah ini termasuklah urutan muka menggunakan "Ar Rayyan Natural Olive Oil" + 8 cup bekam angin + 8 cup bekam darah (2 kali tusukan). Rawatan bekam seri wajah ini mengambil masa sekitar 35-40 minit. Antara titik - titik bekam untuk pakej ini ialah 1 titik di dahi, 2 titik di tepi mata, 2 titik di pipi, 2 titik di rahang & 1 titik di dagu.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai rawatan bekam boleh layari www.spabekamarrayyan.com.

#spabekamarrayyan #bekamserwajah #bekammuka #flawless #jerawat #jeragat

Kongsi: