Apa Kata Mereka?

  • Tuan Guru Syeikh Ahmad Fahmi

    Rawatan bekam di sini secara professional. Dan selama 40 tahun, saya pertama kali bekam tanpa cukur

  • NAZIM OTHMAN - SELEBRITI

    Tiptop servis dekat sini memang terbaik, staff professional, tempat pun cantik kemas dan yang paling penting sekali hygiene sangat meyakinkan. Memang puas hati

  • Norman Hakim - Selebriti

    Alhamdulillah...Best kepala rasa ringan lepas buat bekam Inframerah. Suasana cantik, bersih mcm 'home sweet home' sangat selesa dan yang paling best masa bekam diiringi dengan alunan ayat Al Quran rasa tenang, aman & damai.

  • Maria Tunku Sabri - Pengacara/Selebriti

    Tempat yang sangat cantik, sangat menarik dan rasa macam rumah sendiri. Lepas buat bekam boleh tidur macam bayi besar

  • Nadia Hasnan DJ Era

    Since last month Nadia buat bekam migrain + half body kat @spabekamarrayyan ni, 80% of my migrain hilang!!

  • Sarah Hildebrand - Selebriti/Model

    Saya datang sini sebab saya tengok tempat dia bersih, staff dia friendly & humble. Saya suka datang sini sebab servis memang terbaik!

Penasihat Perubatan Kami

Portrait 2

ADLI AMIN BIN AZMAN

Ketahui lebih lanjut...
Portrait 1

SITI NUR BAAIT BINTI MOHD SOKRAN

Ketahui lebih lanjut...